Herinneringssieraden

Nieuw in 2017 bij Paula Scheerder – Jewelry and Styling: unieke, handgemaakte herinneringssieraden van zilver!

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een herinneringssieraad zou kunnen maken waarin as zit verwerkt.
Bijzonder dat iemand zo iets persoonlijks aan mij wil toevertrouwen. Ook spannend, je wilt natuurlijk altijd alles perfect maken maar dit is wel extra speciaal. Samen met de klant heb ik een ontwerp besproken. Zilverklei leent zich er goed voor om de as mooi door het sieraad heen te mengen waardoor je dus geen standaard “as buisje” als sieraad krijgt. Een ontwerp dat ik voor mijzelf heb gemaakt staat hieronder bij de fotocollage.

De ring van Flip en Sep

De ring van Flip en Sep

Het verhaal bij mijn eigen ring:

De ring van Flip en Sep.
Flip was een heel bijzonder Maltezer Leeuwtje. Wij voelden elkaar zo goed aan en waren echt 2 handen op 1 buik. De speciale band die ik met hem had, is er nog steeds. Daar ben ik van overtuigd. Zijn mooie, stoere karaktertje leeft voort in mijn herinnering.
Sep was een hele mooie Shelty, iedereen op straat keek naar hem. Zo’n mooie tekening zie je niet snel. Met zijn chique loopje was het een echte prins met een mooi hart. De band met een dier blijft, net als bij een mens, altijd bestaan.

In de ring staan de 2 bovenliggende draden voor Flip en Sep. Het zijn altijd goede vrienden geweest dus het is mooi om ze samen in 1 ring te kunnen verwerken. De 2 draden worden met elkaar verbonden in de band van de ring. De steen geeft de illusie van een oog. Een oog is de spiegel van de ziel. Ik vond het zelf een fijn idee om zo een symbolische verbinding met ze te houden.

Zou je ook graag een uniek, handgemaakt herinneringssieraad willen laten maken in de vorm van een hanger, ring, oorbellen of armband? Neem dan via het contactformulier op mijn website ( contact ) of via een privé bericht op mijn Facebook pagina ( Jewelry and Styling ) contact op.

Niet alleen voor dames maar ook voor heren en kinderen is het mogelijk om een herinneringssieraad te laten maken. Schroom niet over een eigen idee. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden om zo samen tot een goed ontwerp te kunnen komen.

 

Prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid zilver en wensen van de klant:

Knopjes v.a. € 75-

Hanger v.a. € 100,-

Hang oorbellen v.a. € 150,-

Ring v.a. € 150,-